Απάντηση του Δήμου Τρικκαίων για το Ειδικό Σχολείο Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων πάντα παρών για τις υποδομές και τουΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων. Αγαπητή trikkipress Με αφορμή ένα κείμενο - επιστολή του κ. Ιωάννη Παπαπολύκαρπου μ Ο Δήμος Τρικκαίων πάντα παρών για τις υποδομές και τουΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων. Αγαπητή trikkipress Με αφορμή ένα κείμενο - επιστολή του κ. Ιωάννη Παπαπολύκαρπου μ Rating: 0

Απάντηση του Δήμου Τρικκαίων για το Ειδικό Σχολείο

Απάντηση του Δήμου Τρικκαίων για το Ειδικό Σχολείο

Ο Δήμος Τρικκαίων πάντα παρών για τις υποδομές και τουΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων.

Αγαπητή trikkipress
Με αφορμή ένα κείμενο – επιστολή του κ. Ιωάννη Παπαπολύκαρπου με τον τίτλο «Ο Δήμος Τρικκαίων εκκωφαντικά άφαντος!!!», επισημαίνουμε τα εξής:
Ο Δήμος Τρικκαίων είναι πάντα παρών, φροντίζοντας άμεσα για τις υποδομές των σχολείων. Τα δε αιτήματα για αυτά, αποστέλλονται συνήθως από τους αρμόδιους διευθυντές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας και δεν γνωστοποιούνται μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω δημοσιευμάτων. Οσα αιτήματα κατέφθασαν στις υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, για το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο –Λύκειο Τρικάλων, έχουν ικανοποιηθεί ή ικανοποιούνται άμεσα. Συγκεκριμένα:

  • Διαχωρίστηκαν οι αίθουσες διδασκαλίας
  • Εξοπλίστηκε το εργαστήρι πληροφορικής
  • Δρομολογήθηκε η αγορά του φωτοτυπικού μηχανήματος
  • Ολοκληρώνεται ο εξοπλισμός του ήδη κατασκευασμένου θερμοκηπίου
    Για κάθε άλλο ζήτημα, η συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου παραμένει εξαιρετική.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή