Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων από την πόλη των Τρικάλων, απελευθερώνοντας χώρο για στάθμευση. Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων από την πόλη των Τρικάλων, απελευθερώνοντας χώρο για στάθμευση. Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το Rating: 0

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το δήμο Τρικκαίων

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το δήμο Τρικκαίων

Με γοργό ρυθμό συνεχίζεται η απομάκρυνση εγκαταλειμμένων οχημάτων από την πόλη των Τρικάλων, απελευθερώνοντας χώρο για στάθμευση.

Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το τελευταίο εξάμηνο πρόγραμμα απελευθέρωσης χώρων στάθμευσης για τους τρικαλινούς. Έτσι, οι δρόμοι απελευθερώνονται και οι χώροι για στάθμευση αυξάνονται.

Σε πρώτη φάση, με την Υπηρεσία Ειδικού Ελέγχου, επικολλήθηκαν τα σχετικά ειδοποιητήρια σε σχεδόν 170 αυτοκίνητα σε δρόμους μιας ευρείας περιοχής πέριξ του κέντρου. Από αυτά, 120 περίπου απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους.

Μετά την επανασύστασή της, την όλη διαδικασία πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία Δήμου Τρικκαίων.

Πλέον, μετά τον σχετικό διαγωνισμό, εταιρεία ανέλαβε τη διαδικασία απομάκρυνσης όσων οχημάτων παρέμεναν σε δημόσιους χώρους. Η διαδικασία ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015 και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

Παραλλήλως, συνεχίζεται η διαδικασία ελέγχου για εγκαταλειμμένα οχήματα στα Τρίκαλα, ενώ όποιος επιθυμεί, μπορεί να ειδοποιήσει σχετικά στο τηλέφωνο 2431351556.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή