Απορίες Μάκη Δασκάλου Reviewed by Momizat on . Mάκης Δασκάλου : Απορώ πως όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» της αριστεράς και της «κουλτούρας», ενώ απαξιώνουν, καίνε, και χαρακτηρίζουν την Ελληνική σημαία  «πανί» Mάκης Δασκάλου : Απορώ πως όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» της αριστεράς και της «κουλτούρας», ενώ απαξιώνουν, καίνε, και χαρακτηρίζουν την Ελληνική σημαία  «πανί» Rating: 0

Απορίες Μάκη Δασκάλου

Απορίες Μάκη Δασκάλου

Mάκης Δασκάλου : Απορώ πως όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» της αριστεράς και της «κουλτούρας», ενώ απαξιώνουν, καίνε, και χαρακτηρίζουν την Ελληνική σημαία  «πανί», «κουρτίνα», «τραπεζομάντηλο», θεωρώντας την απεχθές σύμβολο  «σοβινιστικό», «εθνικιστικό», «φασιστικό» και άλλες παρεμφερείς  αρλούμπες, να δείχνουν υπέρμετρες ευαισθησίες όπως στην πρόσφατη περίπτωση με το Πακεστανάκι , ή και  στις εύλογες αντιδράσεις γονέων αναφορικά με την απαράδεκτη επιλογή  ισλαμομαντηλοφορόρων σημαιοφόρων.  Βεβαίως δεν εκπλήττομαι με τον φαρισαϊσμό και την υποκρισία όλων αυτών που δεν χάνουν την ευκαιρία να μας παραδίδουν μαθήματα ανθρωπισμού και αξιών, γράφοντας κάθε φορά ουρανομήκεις ανοησίες  υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Σχόλια (3)

 • Άρης Βελουχιωτης

  Αγαπητέ Μακη τώρα που έρχεται ο Μιχαλολιακος βρηκες να έχεις αποριες;
  Θα σε ταυτισουν με τον Ναζί εγκληματια και με τις φασιστικες απόψεις του.

  Απάντηση
  • ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ

   Απορίες, προβληματισμούς και ανησυχίες έχω για πολλά θέματα και τεκτενόμενα, τα οποία άπτονται ενός ευρύτατου φάσματος ενδιαφερόντων μου, που συχνά ελεύθερα και ευθαρσώς εκφράζω δημόσια με ονοματεπώνυμο και παρρησία . Και βεβαίως χωρίς καμμία υστεροβουλία , πολιτικών, οικονομικών ή άλλων επιδιώξεων και ανταλλαγμάτων. Τα περι των τετριμένων χαρακτηρισμών (εθνικιστής, σωβινιστής, ρατσιστής, φασίστας, ομοφοβικός) τα αντιπαρέρχομαι. Θα μπορούσα να σου γράψω αντίστοιχα και για τις κομμουνιστικές θέσεις και ιδέες τις οποίες εκφράζεις, αν κρίνω απο το ψευδώνυμο που επέλεξες. Μην εμπλακούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις και σε μαθήματα πολιτικής αγωγής!!!. Ευχαριστώ πάντως που διάβασες και σχολίασες την ανάρτησή μου.

   Απάντηση
 • Λαοκράτης

  Άρη Βελουχιώτη εδώ μάλλον ταιριάζει το: Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.
  Το θέμα είναι αλλού…
  Να μπούμε σε διάλογο μαζί του και να βρωμίσουμε το λόγο μας;
  Θα πρέπει ή όχι να βρίσκουν βήμα παρόμοιες απόψεις;
  Πρέπει να αδιαφορήσουμε ή να απαντήσουμε όπως του αξίζει για να μη μολύνει κι άλλους με το εθνικιστικό του παραλήρημα;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή