Απρόσμενη συνάντηση για τον Γερμανό Δήμαρχο Reviewed by Momizat on . Μια έκπληξη ανέμενε τον Δήμαρχο του Δήμου Castrop-Rauxel, κ. Johannes Beisenherz, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Πριν τη συνάντηση με τον Δήμαρχ Μια έκπληξη ανέμενε τον Δήμαρχο του Δήμου Castrop-Rauxel, κ. Johannes Beisenherz, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Πριν τη συνάντηση με τον Δήμαρχ Rating: 0

Απρόσμενη συνάντηση για τον Γερμανό Δήμαρχο

Απρόσμενη συνάντηση για τον Γερμανό Δήμαρχο

Μια έκπληξη ανέμενε τον Δήμαρχο του Δήμου Castrop-Rauxel, κ. Johannes Beisenherz, κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Πριν τη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, εμφανίστηκε μπροστά του ένας άλλος Γερμανός. Και όχι απλώς Γερμανός, αλλά από την ίδια πόλη. Και όχι απλώς από την ίδια πόλη, αλλά και ψηφοφόρος του (πιθανώς…). Και όχι απλώς ψηφοφόρος του, αλλά και συγγενής του! Για την ακρίβεια, η μητέρα του νεαρού Γερμανού έχει συγγένεια με τη σύζυγο του Δημάρχου. Ο δε έτερος Γερμανός, βρίσκεται στην πόλη μας, καθώς σπουδάζει στη ΣΕΦΑΑ, στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής της Σχολής με γερμανικό πανεπιστήμιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή