Αστυνομοκρατούμενη πόλη τα Τρίκαλα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου Reviewed by Momizat on . Σε σωστό “φρούριο” μετατρέπεται σήμερα Σάββατο η πόλη των Τρικάλων  με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείουν τόσο το ξενοδοχείο , όσο και τους δρόμους που Σε σωστό “φρούριο” μετατρέπεται σήμερα Σάββατο η πόλη των Τρικάλων  με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείουν τόσο το ξενοδοχείο , όσο και τους δρόμους που Rating: 0

Αστυνομοκρατούμενη πόλη τα Τρίκαλα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου

Αστυνομοκρατούμενη πόλη τα Τρίκαλα – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με εκατοντάδες αστυνομικούς και ΜΑΤ λόγω της επίσκεψης Μιχαλολιάκου

Σε σωστό “φρούριο” μετατρέπεται σήμερα Σάββατο η πόλη των Τρικάλων  με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να αποκλείουν τόσο το ξενοδοχείο , όσο και τους δρόμους που οδηγούν σ΄ αυτό, λόγω εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής με ομιλητή τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο  και η ομιλία θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στις 7 το απόγευμα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Θεσσαλονίκη ,  τον Βόλο , τη Λάρισα ,  την Καρδίτσα , Γιάννενα και Γρεβενά , αναμένεται να «στρατοπεδεύσουν» σε διάφορα σημεία της πόλης για την πρόληψη και αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων.

Πέριξ του ξενοδοχείου όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία  αναμένεται να αναπτυχθούν τουλάχιστον δύο ζώνες με αστυνομικούς ώστε η πρόσβαση να είναι αδύνατη δεδομένου ότι προγραμματίζονται εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την έλευση Μιχαλολιάκου. 

Η αστυνομία προγραμματίζει την έλευση πολλών διμοιριών ΜΑΤ ενώ την εμφάνιση τους θα κάνουν και ειδικοί πυροτεχνουργοί με τα γνωστά σκυλιά . 

 Η εμφάνιση του  Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα προκαλεί έντονες αντιδράσεις . Μαθητές, εργαζόμενοι, κόμματα και το δημοτικό συμβούλιο έχουν ήδη κηρύξει ανεπιθύμητο τον αρχηγό της ναζιστικής οργάνωσης, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία θα λάβει μέτρα προκειμένου οι συμμετέχοντες των «αντιπαλων στρατοπέδων»  να βρίσκονται σε «απόσταση ασφαλείας».

Στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Τη διαμαρτυρία   οργανώνει η Ανοιχτή Αντιρατσιστική Συνέλευση, ενώ θα έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα, καθώς θα παραβρεθούν κινήματα και συλλογικότητες από όλη τη Θεσσαλία.

Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης έχει  εγκρίνει ψήφισμα κατά της επίσκεψης του Νίκου Μιχαλολιάκου στην πόλη, ενώ ανακοινώσεις έχουν εκδώσει κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), Αριστερή Παρέμβαση για την Ανατροπή στη Θεσσαλία , Λαϊκή Συσπείρωση και Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή , η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας, ο σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων, αλλά και ο σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή