"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Αύριο Τετάρτη γίνονται επτά πλειστηριασμοί στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επτά πλειστηριασμοί γίνονται αύριο Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και αυτό κινητοποιεί όλους όσοι συμμετείχαν στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις ζητώντας την ακύρωση τους . Με ανακοίνωση τους οι φορείς που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας καλούν τον κόσμο αύριο Τετάρτη ώρα 15.30 στα Δικαστήρια.Είναι οι πρώτοι πλειστηριασμοί που γίνονται επί των ημερών της νέας κυβέρνησης και αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κίνημα Δεν Πληρώνω-Μέτωπο Λαού Τρικάλων

Τετάρτη 25/2 στις 3.30 μ.μ.
ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!
ΛΑΕ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!

Τα μνημόνια, οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί είναι εδώ. Συνεχίζονται και με αριστερή Κυβέρνηση.
Τα λουκέτα, η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση του λαού είναι εδώ. Διαιωνίζονται και εντείνονται όσο ο λαός κάθεται στον καναπέ. Δεν υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι σωτήρες. Μάλλον νεκροθάφτες μας είναι.

Εφορίες,τραπεζίτες,ασφαλιστικά ταμεία-κοράκια και ιδιώτες τοκογλύφοι ορμούν να αρπάξουν σπίτια,μαγαζιά και χωράφια φτωχοποιημένων πολιτών.

Κάθε Τρικαλινός-ή που υποφέρει από τα μνημόνια ΚΑΛΕΙΤΑΙ να είναι μαζί μας την Τετάρτη 25/2 στις 3.30 μ.μ. έξω από το Ειρηνοδικείο με στόχο:
-ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ!

Καλούνται να είναι μαζί μας τα μέλη αλλά και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τους περιμένουμε!

Μέλη του Μετώπου Λαού Τρικάλων έλαβαν μέρος στις πρόσφατες κινητοποιήσεις στις πλατείες για να στηρίξουν την Κυβέρνηση στον βαθμό που αντιστέκεται στους λύκους της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και τους ντόπιους συνοδοιπόρους τους.

Πάνω όμως από τα συμφέροντα της Κυβέρνησης είναι τα συμφέροντα του λαού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης