Βάλτε μυαλό…! Reviewed by Momizat on . Πολιτικό τσουνάμι ξέσπασε σ’ όλη την χώρα και αναστάτωσε το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ εξ αιτίας των κινήσεων που κάνουν παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διορίσουν δικ Πολιτικό τσουνάμι ξέσπασε σ’ όλη την χώρα και αναστάτωσε το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ εξ αιτίας των κινήσεων που κάνουν παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διορίσουν δικ Rating: 0

Βάλτε μυαλό…!

Βάλτε μυαλό…!

Πολιτικό τσουνάμι ξέσπασε σ’ όλη την χώρα και αναστάτωσε το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ εξ αιτίας των κινήσεων που κάνουν παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διορίσουν δικούς τους ανθρώπους στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Τα … αίματα άναψαν, όταν από την περιφέρεια Θεσσαλίας και από άλλες περιφέρειες, κλήθηκαν για συνέντευξη μόνο οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και αποκλείστηκαν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι συμπεριλαμβανομένων και των υποψηφίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Οι διαμαρτυρίες από πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ αλλά και από τις κομματικές οργανώσεις, που είδαν την καταφανή παρέμβαση των Υπουργών Υγείας, για να εξυπηρετηθεί ο κομματικός στρατός των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ήταν πολύ έντονες και έφτασαν μέχρι τον Πάνο Καμμένο.
Στις 29-12-15 αναρτήθηκε στη Διαύγεια η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών στα Δημόσια Νοσοκομεία. Το απαραίτητο προσόν, που έπρεπε να διαθέτουν οι υποψήφιοι, ήταν το ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ Ή ΤΕΙ. Όλα τα υπόλοιπα προσόντα θα συνεκτιμώνταν, έπρεπε, όμως να περάσουν οι υποψήφιοι και από μια συνέντευξη. Δυστυχώς, από το στάδιο της συνέντευξης πέρασαν μόνο οι υποψήφιοι που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και αγνοήθηκαν οι υπόλοιποι.
Η κίνηση αυτή απέδειξε και το πως τοποθετήθηκαν, όσοι μέχρι τώρα τοποθετήθηκαν και πως θα διορίζονταν όσοι στο μέλλον θα έπαιρναν τις θέσεις. Αυτή η κίνηση θύμιζε το «πράσινο» χαρτί των κλαδικών του ΠΑΣΟΚ, που έπρεπε να χει ο πολίτης προκειμένου να πιάσει κάποια θέση στο Δημόσιο. Έτσι από τις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ φτάσαμε στο μεταλλαγμένο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ με τις συνεντεύξεις στο Υπουργείο Υγείας, από … αντικειμενικούς… κριτές.
Ο Σύριζα ξεχνά πως δεν κυβερνάει αλλά συγκυβερνάει και οι άνθρωποι των ΑΝΕΛ ας καταλάβουν ότι έχουν υποχρέωση να διασφαλισθεί η τάξη και η νομιμότητα της προκήρυξης και όλοι οι υποψήφιοι να κριθούν με την ίδιο τρόπο και με τα κριτήρια της προκήρυξης. Το … αποφασίζουμε και… διορίζουμε ανήκει σ’ άλλες εποχές. Συγκυβέρνηση σημαίνει μία μίνιμουμ συμφωνία σε κοινωνικό και οικονομικό πρόγραμμα και ορθολογική διαχείρηση των πολιτικών θέσεων.
Στις τελευταίες εκλογές οι ΑΝΕΛ κατέβηκαν με συγκεκριμένες θέσεις μεταξύ των οποίων ότι «οι πολίτες θα ναι όλοι ίσιο και θα χουν την ίδια μεταχείρηση από το κράτος». Έτσι τα προσόντα τους θα χαν το πρώτο λόγο. Αυτό φαίνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να το καταλάβει και επιχειρεί να τινάξει στον αέρα την όλη συνεργασία και την μέχρι τώρα αρμονική συνύπαρξη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.
Ήρθε η ώρα οι μεν του ΣΥΡΙΖΑ να βάλουν νερό στο κρασί τους οι δε των ΑΝΕΛ να στηρίξουν την ισονομία και την αξιοκρατία στο Δημόσιο βίο. Το κράτος είναι των πολιτών και πρέπει να επιλέγονται οι πολίτες, για τις διάφορες θέσεις, με βάση τα προσόντα. Οι άνθρωποι που στήριξαν τους ΑΝΕΛ απαιτούν την παρέμβαση του κόμματος για να μην γίνει το κράτος φέουδο των οπαδών μόνο του ΣΥΡΙΖΑ.
Βάλτε μυαλό όλοι σας και αλλάξτε γιατί διαφορετικά θα βουλιάξετε. Εάν δεν μάθατε, σαν γράφω, πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις φοιτητικές εκλογές πήρε το ποσοστό των 1%. Αυτό δεν σας λέει τίποτα…;!
Κώστας Πατέρας, Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή