Γιάννης Μπουτίνας: Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Reviewed by Momizat on . Μετά από οχτώ χρόνια σε θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησ Μετά από οχτώ χρόνια σε θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησ Rating: 0

Γιάννης Μπουτίνας: Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Γιάννης Μπουτίνας: Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Μετά από οχτώ χρόνια σε θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. πιστεύω πως αυτή είναι η πιο ώριμη ώρα να επιστρέψω στον Α’ Βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είπε στο ράδιο Σταγών ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού κ. Γιάννης Μπουτίνας.

Δεν είναι τροχοπέδη για μένα κάποια θέση όπως αυτή του Δημάρχου και πιστεύω πως αν βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για το καλό του Δήμου, δεν θα στηλώσω τα πόδια κάτω είπε.

Με τους μέχρι τώρα ενδιαφερόμενους, τόνισε πως με κάποιους μπορεί να συνεργαστεί αλλά με κάποιους άλλους δεν υπάρχει καμία κοινή συνισταμένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή