Γιατί πρέπει να ασκούμαστε Reviewed by Momizat on . Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 (ώρα προ Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 (ώρα προ Rating: 0

Γιατί πρέπει να ασκούμαστε

Γιατί πρέπει να ασκούμαστε

Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο «Η άσκηση ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 (ώρα προσέλευσης 10:30) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (Γαριβάλδη 8, Τρίκαλα). Με τη λήξη της ημερίδας θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ημερίδα εντάσσεται στις δράσεις του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΣΠΑ), «Συμμαχία για την Υγεία – Άσκηση, Ανάπτυξη προγραμμάτων άσκησης ως μέσο πρόληψης και αποκατάστασης χρόνιων παθήσεων – παρεμβατικά προγράμματα» (www.exerciseforhealth.gr).
Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Βασίλειος Γεροδήμος, Αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.
https://pithos.grnet.gr/pithos/rest/bgerom@uth.gr/files/Epistimoniki+Imerida/

Αφήστε το σχόλιο σας