Για το τραγικό «εργατικό ατύχημα» σε γαλακτοβιομηχανία των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων κ Ποτών Τρικάλων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Λεωνίδα Δημούση που έχασε την ζωή του σε εργατ Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων κ Ποτών Τρικάλων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Λεωνίδα Δημούση που έχασε την ζωή του σε εργατ Rating: 0

Για το τραγικό «εργατικό ατύχημα» σε γαλακτοβιομηχανία των Τρικάλων

Για το τραγικό «εργατικό ατύχημα» σε γαλακτοβιομηχανία των Τρικάλων

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων κ Ποτών Τρικάλων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Λεωνίδα Δημούση που έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην επιχείρηση την ώρα της δουλειάς του .

Απαιτούμε να διερευνηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Γιατί γνωρίζουμε ότι σε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου μας αλλά και στο νομό μας είναι καθεστώς η υπερεντατικοποίηση της εργασίας που υπερβαίνει κατά πολύ το 8ωρο και τα πλημμελή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας .

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών θα ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των ερευνών τους.

Καλούμε την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου άμεσα σε συνεδρίαση για να συζητήσει το θέμα του δυστυχήματος του συγκεκριμένου χώρου εργασίας αλλά και την κατάσταση που επικρατεί σε μια σειρά άλλους εργασιακούς χώρους όπου παραβιάζονται ακόμη και οι στοιχειώδες κανόνες εργατικής νομοθεσίας .

Καλούμε του εργαζομένους του κλάδου να οργανωθούν στο συνδικάτο για να αγωνιστούν για την ίδια τους την ζωή, να την υπερασπιστούν διεκδικώντας όλα τα μέτρα που την εξασφαλίζουν

Τρίκαλα 15 Μάη 2022
Για το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή