«Γλυκιά» καταδίκη για Τρικαλινό πρώην παράγοντα ποδοσφαίρου Reviewed by Momizat on . Ένας επιχειρηματίας  που δραστηριοποιούταν επί σειρά ετών ως παράγοντας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει και πρόεδρος ομάδας, κέρδισε Ένας επιχειρηματίας  που δραστηριοποιούταν επί σειρά ετών ως παράγοντας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει και πρόεδρος ομάδας, κέρδισε Rating: 0

«Γλυκιά» καταδίκη για Τρικαλινό πρώην παράγοντα ποδοσφαίρου

«Γλυκιά» καταδίκη για Τρικαλινό πρώην παράγοντα ποδοσφαίρου

Ένας επιχειρηματίας  που δραστηριοποιούταν επί σειρά ετών ως παράγοντας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει και πρόεδρος ομάδας, κέρδισε χθες την ελευθερία του παρά την καταδικαστική κρίση στην οποία κατέληξε δικαστήριο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω είχε συλληφθεί πέρυσι και κατόπιν ερευνών στο σπίτι του, βρέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και 85 χιλιάδες ευρώ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως είναι τοξικομανής και πως έχει χρόνια πρόβλημα με τις ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας “Ελευθερία” η πρόεδρος του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων τον έκρινε ένοχο ως τοξικομανή για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Όσον αφορά στα χρήματα τόνισε πως προερχόταν από επαγγελματικές δραστηριότητες.

Συνολικά τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 5 ετών και 3 μηνών ενώ το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Με αυτήν την απόφαση κέρδισε την ελευθερία του μετά από αρκετούς μήνες που ήταν προσωρινά κρατούμενος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή