Δάκρυα και δόσεις… Reviewed by Momizat on . Το θρίλερ με τις δόσεις, τη ρευστότητα, το ευρώ και τη δραχμή συνεχίζεται, άλλοτε περισσότερο αισιόδοξα και άλλοτε στα όρια του τρόμου… Σημασία έχει ότι βιώνουμ Το θρίλερ με τις δόσεις, τη ρευστότητα, το ευρώ και τη δραχμή συνεχίζεται, άλλοτε περισσότερο αισιόδοξα και άλλοτε στα όρια του τρόμου… Σημασία έχει ότι βιώνουμ Rating: 0

Δάκρυα και δόσεις…

Valavani
Το θρίλερ με τις δόσεις, τη ρευστότητα, το ευρώ και τη δραχμή συνεχίζεται, άλλοτε περισσότερο αισιόδοξα και άλλοτε στα όρια του τρόμου… Σημασία έχει ότι βιώνουμε πλέον την πολιτική μέσα από αλλεπάλληλες δηλώσεις, βίαιες συγκρούσεις συμφερόντων, ίντριγκες, μεγάλες ανατροπές – όπως ακριβώς παλαιότερα παρακολουθούσαμε το σίριαλ «Τόλμη και Γοητεία»!
Dakrya Raxil
Βασικό στοιχείο για την επιτυχία της σειράς, τα δάκρυα. Το καυτό δάκρυ, όταν μάλιστα αυτό φέρει και …άρωμα γυναίκας, συναρπάζει. Έτσι, εκτός από το Νίτσε, έκλαψε και η Βαλαβάνη αλλά και η Ραχήλ – για τους δικαιωμένους αγώνες! Ταυτόχρονα, μια τρίτη γυναικεία παρουσία, αυτή της Αγίας Βαρβάρας, τα οστά της οποίας υποδεχτήκαμε έμπλεοι συγκινήσεως, αποδίδοντάς τους τιμές αρχηγού κράτους, συγκλόνισε το πανελλήνιο δίνοντας νέα τροπή στην καθημερινότητά του.

Pistoi
Η Αγία Βαρβάρα εκλήθη να συνδράμει κάθε φτωχό και καταφρονημένο, κάθε ταξικά αγωνιζόμενο πολίτη αυτής της χώρας ενάντια στη νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική λαίλαπα που σαρώνει την πατρίδα …«και καίει τα σπαρτά»!

Κατόπιν όλων αυτών, η χώρα αισθάνεται εθνικά υπερήφανη, αγωνιστικά δικαιωμένη και υγιής…
ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖAΚΗΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή