"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.5 C
Trikala

Δίπλα στους πληγέντες παραγωγούς των Μεγάλων Καλυβίων ο Κώστας Σκρέκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δίπλα στους παραγωγούς των Μεγάλων Καλυβίων βρέθηκε ο Κώστας Σκρέκας, οι καλλιέργειες των οποίων επλήγησαν από τη νεροποντή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε την έκταση των καταστροφών στις πλημμυρισμένες εκτάσεις, επικοινώνησε με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο οποίο άλλωστε θήτευσε ως Υφυπουργός και υπογράμμισε πως «θα προωθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για να αποζημιωθούν οι παραγωγοί για να παραμείνουν στα χωράφια και να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειές τους».

Ο κ. Σκρέκας από τα Μεγάλα Καλύβια, δήλωσε: «Δυστυχώς είχαμε ένα έκτακτο καιρικό  φαινόμενο αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης  που χτυπάει καθημερινά την πόρτα μας, με συνέπεια μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. Επισκέφτηκα τις πληγείσες περιοχές όπου διαπίστωσα ότι πραγματικά οι ζημιές είναι μεγάλες. Ήδη έχουν καταφτάσει τα  συνεργεία του ΕΛΓΑ για να προχωρήσουν σε εκτιμήσεις. Έχω μιλήσει με το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων για να προωθηθεί η διαδικασία προκειμένου να αποζημιωθούν γρήγορα οι παραγωγοί. Θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να παραμείνουν οι παραγωγοί στα χωράφια και να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους αφού λόγω αυτής της καταστροφής, θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά φέτος για τους αγρότες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης