Δεν έχει φρένο η κατρακύλα στην Τρικαλινή αγορά Reviewed by Momizat on . Η αγορά έχει «νεκρώσει». Το ποσοστό του τζίρου μειώνεται συνεχώς, ενώ τα "λουκέτα" συνεχίζονται. Σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης που πριν λίγα χρόνια Η αγορά έχει «νεκρώσει». Το ποσοστό του τζίρου μειώνεται συνεχώς, ενώ τα "λουκέτα" συνεχίζονται. Σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης που πριν λίγα χρόνια Rating: 0

Δεν έχει φρένο η κατρακύλα στην Τρικαλινή αγορά

Δεν έχει φρένο η κατρακύλα στην Τρικαλινή αγορά

Η αγορά έχει «νεκρώσει». Το ποσοστό του τζίρου μειώνεται συνεχώς, ενώ τα “λουκέτα” συνεχίζονται.

Σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης που πριν λίγα χρόνια προσπαθούσε κάποιος να βρει μαγαζί να νοικιάσει ακόμα και δίνοντας “αέρα” στον προηγούμενο ενοικιαστή, τώρα τα κλειστά μαγαζιά συνεχώς αυξάνουν.

Το επιχειρείν και στα Τρίκαλα στα χρόνια της κρίσης έχει εξελιχτεί σε μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και ελάχιστοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να συντηρήσουν τα καταστήματα τους και όσοι το κάνουν, το κάνουν με πολύ μεγάλη δυσκολία.
 
Η υπερφορολόγηση και η έλλειψη ρευστότητας σε συνδυασμό με τους μειωμένους τζίρους και τις περιορισμένες πωλήσεις αλλά και την αδυναμία τραπεζικής δανειοδότησης οδηγούν σε αδιέξοδο τον επιχειρηματικό κόσμο.
Η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων αλλά και μιας σειράς άλλων οικονομικών υποχρεώσεων αποτελεί μαρτύριο για την πλειοψηφία των επιχειρηματιών με αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις να οδηγούνται σε λουκέτα.
Αυτή είναι η κοινή διαπίστωση που κάνουν αρκετοί επαγγελματίες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους στις μεταξύ τους συζητήσεις.
Επαγγελματίες που προέρχονται από χώρους, διαφορετικούς μεταξύ τους. Το συμπέρασμα δεν αλλάζει.
Ακόμα και οι χώροι που κινούνται λίγο εξαιτίας του είδους και τις υπηρεσίες που παρέχουν, τον τελευταίο καιρό και αυτοί έχουν παγώσει.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή