Μήνυμα προς Tρικαλινούς καβαλημένους από Μητσοτάκη Reviewed by Momizat on . Δεξιός Ψάλτης: Eχουμε  έγκαιρα γράψει στο παρελθόν ,απ`αυτήν εδώ τη στήλη ,για τους κίνδυνους που διατρέχει η παράταξη στο νομό, εν όψει των επικείμενων κρίσιμω Δεξιός Ψάλτης: Eχουμε  έγκαιρα γράψει στο παρελθόν ,απ`αυτήν εδώ τη στήλη ,για τους κίνδυνους που διατρέχει η παράταξη στο νομό, εν όψει των επικείμενων κρίσιμω Rating: 0

Μήνυμα προς Tρικαλινούς καβαλημένους από Μητσοτάκη

Μήνυμα προς Tρικαλινούς καβαλημένους από Μητσοτάκη

Δεξιός Ψάλτης:

Eχουμε  έγκαιρα γράψει στο παρελθόν ,απ`αυτήν εδώ τη στήλη ,για τους κίνδυνους που διατρέχει η παράταξη στο νομό, εν όψει των επικείμενων κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων .

Αναφέρομαι φυσικά στην πληθώρα γραφικών περιπτώσεων  ,που εκδηλώνουν καθημερινά την πρόθεση  τους να συμπεριληφθούν στο  ψηφοδέλτιο της ΝΔ  αλλά  και να ηγηθούν αντάρτικων ψηφοδελτίων στους Δήμους ,απέναντι στους επίσημους υποψηφίους του κόμματος .

Φαινόμενο, που μετά την ανακοίνωση στο προσεχές διάστημα του ψηφοδελτίου για τις εθνικές εκλογές, θα οξυνθεί μιας και όσοι δεν καταλάβουν  μια θέση πολιτευτή ,  θεωρείται δεδομένο  ότι θα αναζητήσουν ρόλο στον θεσμό της  αυτοδιοίκησης.

Είναι γεγονός ότι η  περίπτωση των Τρικάλων είναι μοναδική και προβληματίζει ιδιαίτερα  την Πειραιώς, η οποία διατηρεί άριστο δίκτυο, αξιόπιστης ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στη περιοχή.

Σημειώνουν δε πώς η υπάρχουσα  φαιδρή κατάσταση , δεν οφείλεται μόνο στην προοπτική νίκης που παρουσιάζει η παράταξη, αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ που προβάλουν ακατάσχετα υποψηφιότητες, στερούμενες κάθε  σοβαρότητας και λογικής.

Ιδιαίτερη προσοχή επισημαίνουν ότι πρέπει να δοθεί στη Καλαμπάκα και στη Φαρκαδόνα ,όπου εσχάτως ευδοκιμούν πολύ οι κάλαμοι.

Δεδομένης της απλής αναλογικής ,ο πρόεδρος κ.Κυρ.Μητσοτάκης ,είναι αποφασισμένος να επιβάλει την κομματική πειθαρχία, τόσο στις Περιφερειακές  όσο και στις Δημοτικές εκλογές.

Ειδάλλως ,όπως τονίζουν στελέχη στο τρίτο όροφο του   κτιρίου στο Μοσχάτο :  “Αν οι καβαλημένοι δεν ξεπεζέψουν μόνοι τους ,θα τους κατεβάσουν τα αρμόδια όργανα του κόμματος”.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή