Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων και της Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Διακοπές ρεύματος σε χωριά των Τρικάλων και της Καλαμπάκας θα σημειωθούν την Κυριακή από τη ΔΕΗ για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο. Στα Διακοπές ρεύματος σε χωριά των Τρικάλων και της Καλαμπάκας θα σημειωθούν την Κυριακή από τη ΔΕΗ για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο. Στα Rating: 0

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων και της Καλαμπάκας

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων και της Καλαμπάκας

Διακοπές ρεύματος σε χωριά των Τρικάλων και της Καλαμπάκας θα σημειωθούν την Κυριακή από τη ΔΕΗ για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο. Στα Τρίκαλα διακοπές θα σημειωθούν από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι στα χωριά : Μεγάρχη (τμήμα), Ουρανός, Διαλεχτό (τμήμα), Γοργογύρι, Ξυλοπάροικο, Κόρη, Δενδροχώρι, Πρόδρομος, Γενέσι, Πρίνος, καθώς και στους οικισμούς Δίλοφο, Ανταλλάξιμα, Ουρανό και Ξηρόκαμπο.
Στην Καλαμπάκα οι διακοπές θα γίνουν (07:30-14:00) στα δημοτικά διαμερίσματα Κρύα Βρύση – Τριφύλλια Διάβα – Σαρακίνα – Περιστέρα – Βυτουμάς – Αγ. Παρασκευή – Καλονέρι.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή