Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα και σε χωριά – Δείτε πού και πότε Reviewed by Momizat on . Συγκεκριμένα   από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. θα διακοπεί το ρεύμα στην πόλη των Τρικάλων στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Λάκμωνος, Μπατόλας, Συγκεκριμένα   από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. θα διακοπεί το ρεύμα στην πόλη των Τρικάλων στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Λάκμωνος, Μπατόλας, Rating: 0

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα και σε χωριά – Δείτε πού και πότε

Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στα Τρίκαλα και σε χωριά –  Δείτε πού και πότε

Συγκεκριμένα   από τις 7.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. θα διακοπεί το ρεύμα στην πόλη των Τρικάλων στην περιοχή που περικλείεται από τους οδούς: Λάκμωνος, Μπατόλας, Κλειδωνοπούλου, Καρανάσιου, Καλαμπάκας, Λάκμωνος και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και τμήματα των οδών Σταυροπούλου, Αμπάτη, Χατζηγώγου, Μάντζαρη, Παπαϊωάννου, Τριανταφύλλου, Βλυτσάκη, Πύρρου, Παϊσίου, Βόδα, Χρηστοβασίλη, Ζαρίφη, Χατζηγάη, Λάκη Κυριακού. Επίσης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μετεώρων, Βαρβιτσιώτη, Γεροδήμου, Καλαμπάκας, Ηπείρου, Ασπροποτάμου, Μετεώρων και στη συνοικία δημοσίων υπαλλήλων και Γαλήνης.

Επίσης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αμαλίας, Αγίου Στεφάνου, Στρατηγού Σαράφη, Κουτσομυλίων, Μιλήτου, Σατωβριάνδου, Αμαλίας, και περιλαμβάνει τμήματα των παραπάνω οδών καθώς και των οδών Μεσημβίας και Μασσαλίας. Η περιοχή επίσης στα τμήματα των οδών Λιακατά, Πελέκη, Νταή, Δερβενακίων και Πιτσάκου.

Τέλος τις ίδιες ώρες θα διακοπεί το ρεύμα στα χωριά, Πηγή, Παραπόταμο, Δροσοπηγή, Λιλή, Φωτάδα, Βαλομάνδρι, Κάτω Ελάτη, Μέλιγο, Βαλτινό, Ματσουκέικα, Δενδροχώρι καθώς και στην οδό Τρικάλων-Πύλης από διασταύρωση Παραποτάμου μέχρι Πηγή. Αριστερά και δεξιά της οδού Τρικάλων-Πύλης από Μύλο Τσαγκάδα μέχρι διασταύρωση Παραποτάμου καθώς και στην περιφερειακή οδό από Καρδίτσης έως οδό Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή