Διαμονή δύο ημερών Reviewed by Momizat on . To 90% αγγίζουν οι πληρότητες στα ξενοδοχεία των Τρικάλων τα οποία διαθέτουν περίπου 1.000 κλίνες. Χάρη στον «Μύλο» σημειώνουν πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρό To 90% αγγίζουν οι πληρότητες στα ξενοδοχεία των Τρικάλων τα οποία διαθέτουν περίπου 1.000 κλίνες. Χάρη στον «Μύλο» σημειώνουν πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρό Rating: 0

Διαμονή δύο ημερών

Διαμονή δύο ημερών

To 90% αγγίζουν οι πληρότητες στα ξενοδοχεία των Τρικάλων τα οποία διαθέτουν περίπου 1.000 κλίνες. Χάρη στον «Μύλο» σημειώνουν πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια, την περίοδο των Χριστουγέννων,με τις τιμές να κυμαίνονται στα 50 ευρώ το δίκλινο για τα ξενοδοχεία τριών αστέρων και 70 ευρώ των τεσσάρων αστέρων.
Στα ορεινά (Ελάτη – Περτούλι), όπως αναφέρει ο πρόεδρος τον ξενοδόχων Γιάννης Κουρούπας, «οι πληρότητες βρίσκονται στο 60% των κρατήσεων, ωστόσο πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί καθώς προβλέπεται ότι θα χιονίσει».
Όσον αφορά την περιοχή των Μετεώρων «μέχρι σήμερα οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα κινούνται στο 70% και είναι λίγο χαμηλότερα για την Πρωτοχρονιά. Οι μεμονωμένοι επισκέπτες μας μένουν τρεις ημέρες – οι τιμές που θα βρει κάποιος για τις γιορτές είναι στα 40-50 ευρώ τα δίκλινα δωμάτια με πρωινό στα ξενοδοχεία τριών αστέρων και στα 60-70 ευρώ τα τεσσάρων».
Κατά κύριο λόγο οι επισκέπτες έρχονται από οργανωμένες εκδρομές με πρακτορεία και διαμένουν τουλάχιστον δύο ημέρες…
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή