Διορθώθηκαν οι μεν, επιμένουν οι δε Reviewed by Momizat on . Τα γράφαμε χθες, ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στα Τρίκαλα είχαν αρχίσει να πάνε κατά μόνας στις περιοδείες. Αμέσως πήγαν και το άλλαξαν το πρόγραμμα. Εβγαλαν ανακοίνωσ Τα γράφαμε χθες, ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στα Τρίκαλα είχαν αρχίσει να πάνε κατά μόνας στις περιοδείες. Αμέσως πήγαν και το άλλαξαν το πρόγραμμα. Εβγαλαν ανακοίνωσ Rating: 0

Διορθώθηκαν οι μεν, επιμένουν οι δε

Διορθώθηκαν οι μεν, επιμένουν οι δε

Τα γράφαμε χθες, ότι οι του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στα Τρίκαλα είχαν αρχίσει να πάνε κατά μόνας στις περιοδείες. Αμέσως πήγαν και το άλλαξαν το πρόγραμμα. Εβγαλαν ανακοίνωση και πάνε ανά τριάδες. Αλλά οι άλλοι, οι αντίπαλοι (η ΝΔ ντε, όχι η ΛΑΕ,,,) δεν πτοείται.
Ο Κ. Σκρέκας βγάζει δικό του δελτίο Τύπου, ο Ηλίας Βλαχογιάννης το ίδιο, ο Θ. Λιούτας ομοίως. Πάντως η ΝΟΔΕ έχει ορίσει κλιμάκια, που πάνε στα χωριά, με συνήθεις… μαχητές του κόμματος (πχ. Χρήστος Αναστασίου).
Αυτοί στη ΝΔ πάντως, παίρνουν από τώρα θέση για τις επέμενες εξελίξεις. Ας πούμε, για τις εσωκομματικές εκλογές. Μη μου πείτε ότι το κόμμα θα μείνει με τον Μεϊμαράκη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή