Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (14-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να Συνελήφθη χθες (14-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να Rating: 0

Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα

Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα

Συνελήφθη χθες (14-10-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να έχει επιμελώς κρυμμένη σε πυκνή βλάστηση, στην περίφραξη της οικίας του, μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους (16,7) γραμμαρίων. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη φυγόποινης
Επίσης, συνελήφθη χθες (14-10-2013) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), μία 30χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παράβαση της Υγειονομικής Διάταξης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή