"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.5 C
Trikala

Δ. Παπαστεργίου: Ουσιαστικός και σημαντικός ο ρόλος των νηπιαγωγών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη σημασία των νηπιαγωγών ως παιδαγωγών στην κρίσιμη ηλικία των πρώτων ετών της ζωής ενός ανθρώπου, επισήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Απευθύνοντας χαιρετισμό σε ημερίδα που διοργάνωσε η σχολική σύμβουλος 31ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, με θέμα «Εσωτερική και εξωτερική λειτουργία του Νηπιαγωγείου», σήμερα το πρωί στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε:

  • Στη βοήθεια και συνδρομή που ο Δήμος ήδη παρέχει ως προς τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του, σε όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • Στην ανάγκη ορθής, πλήρους, σύγχρονης και με βάση τις επιστημονικές μεθόδους της Παιδαγωγικής επιστήμης διαδικασίες επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των νηπίων και παιδιών, προκειμένου να αποκτήσουν τα εφόδια που θα τους εκπαιδεύσουν να λειτουργούν ως αυτόνομα, αυθύπαρκτα και ωφέλιμα για την κοινωνία μας άτομα – πολίτες.
  • Στον ουσιαστικό και εξαιρετικά σημαντικό ρόλο των νηπιαγωγών, οι οποίοι, ως οι πρώτοι εκπαιδευτές των ανθρώπων, επιτελούν τον πρώτιστο και ουσιαστικότερο ρόλο για τη διαπαιδαγώγηση και εκπαίδευση των νηπίων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης