"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.7 C
Trikala

Δ.Τρικκαίων: 50 νέα ποδήλατα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με 50 νέα ποδήλατα «εξοπλίστηκε» από την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 ο Δήμος Τρικκαίων, για τις βόλτες και τις δουλειές στην πόλη. Ποδήλατα που προμήθευσε η Αστική Ανάπτυξη ΑΕ του Δήμου και τα οποία διατίθενται στο infopoint, στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για ανανέωση των ποδηλάτων που τρικαλινοί/ες και επισκέπτες/τριες απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις ποδηλατοβόλτες τους στην πόλη.

Ηδη οι πρώτοι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μετά την καραντίνα, αλλά και οι κάτοικοι, προμηθεύονται δωρεάν όπως πάντα τα ποδήλατα, με ανώτατο όριο χρήσης τις τρεις ώρες και με την αστυνομική τους ταυτότητα. Επίσης διατίθενται κράνη, ένα διπλό ποδήλατο, αλλά και καθίσματα για τα μικρά παιδιά.

Ειδικά οι φοιτητές, η νεολαία γενικότερα, χρησιμοποιούν τα ποδήλατα για καθημερινές βόλτες. Μάλιστα για όποιον χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο, η e-trikala μέσω του προγράμματος Cities-4-People έχει προνοήσει να δημιουργήσει ειδικά ερμάρια με προσωπικό κωδικό. Σε αυτά, ο καθένας μπορεί να αφήνει για μικρό χρονικό διάστημα τα ψώνια, τις αποσκευές του και να συνεχίζει τις δουλειές του ή τις βόλτες του στην πόλη. Επίσης, διατίθεται και ηλεκτρική φορητή συσκευή που μετατρέπει ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε ηλεκτρικό σκούτερ.

Στο infopoint επίσης παρέχονται πληροφορίες και δίνονται δωρεάν φυλλάδια και έντυπο υλικό για τα Τρίκαλα και τα αξιοθέατα του Δήμου.

Το infopoint λειτουργεί μέχρι τις 8 το βράδυ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2431023700.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης