Είσαι μικρός και δεν χωράς τον αναστεναγμό μου Reviewed by Momizat on . Κυριάκο δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η αντιπολίτευση ούτε οι μπαχαλακηδες ούτε η αριστερά ούτε η ακροδεξιά. Αν είχαν τόση δύναμη όλοι αυτοί Κυριάκο δεν θα ήσουν Κυριάκο δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η αντιπολίτευση ούτε οι μπαχαλακηδες ούτε η αριστερά ούτε η ακροδεξιά. Αν είχαν τόση δύναμη όλοι αυτοί Κυριάκο δεν θα ήσουν Rating: 0

Είσαι μικρός και δεν χωράς τον αναστεναγμό μου

Είσαι μικρός και δεν χωράς τον αναστεναγμό μου

Κυριάκο δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η αντιπολίτευση ούτε οι μπαχαλακηδες ούτε η αριστερά ούτε η ακροδεξιά.

Αν είχαν τόση δύναμη όλοι αυτοί Κυριάκο δεν θα ήσουν κυβέρνηση τώρα. Θα ήσουν σε ένα από τα σπίτια σου. Πριν ένα μήνα δεν κουνιόταν φύλλο Κυριάκο. Μάντεψε ποιός τους έβγαλε έξω Κυριάκο.

Εσύ Κυριάκο. Εσύ τους ένωσες, εσύ τους μετέτρεψες σε ένα λαϊκό ποτάμι οργής.

Με τα αποτυχημένα λοκ-ντάουν σου, με τα υπο-κατάρρευση νοσοκομεία σου, με την Κεραμέως σου, με τις βεντέτες σου με ξεχασμένους δολοφόνους, με τις παιδαριστείες σου, με τα εμφυλιοπολεμικά κόμπλεξ σου και το ύφος δέκα καρδιναλίων που σε διακατέχει.

Το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω Κυριάκο. Ένας σοφός ηγέτης πρέπει να γνωρίζει πότε να κάνει πίσω. Πότε να αναγνωρίζει τα λάθη του και να υπαναχωρεί στα θέλω της κοινωνίας των πολιτών.

Πως να αποσυμπιέζει την κοινωνία. Αυτό προϋποθέτει βέβαια μία στοιχειώδη πολιτική αντίληψη η αν θέλεις και ευαίσθησια Κυριάκο.

Εσύ δεν διαθέτεις τίποτα από τα δύο για αυτό και σήμερα αποφάσισες να δώσεις ακόμα ένα σόου καταστολής στο ΑΠΘ σε μια κατάληψη που θα έληγε μόνη της ειρηνικά και αυτόβουλα.

Τι κατάφερες? Χιλιάδες κόσμου σε φοιτητική πορεία. Από Φύσσα είχαμε να δούμε τόσο κόσμο. Και εις ανώτερα Κυριάκο. Βαδίζεις ολοταχώς προς τα βράχια.

Αλέξανδρος Καρανάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας