Επίσκεψη Παπαστεργίου στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ. Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ,πραγματοποίησε μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμαρχος Τρικάλων κ Δημ.Παπαστεργίου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Επιτροπής Αυτ Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ,πραγματοποίησε μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμαρχος Τρικάλων κ Δημ.Παπαστεργίου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Επιτροπής Αυτ Rating: 0

Επίσκεψη Παπαστεργίου στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Επίσκεψη Παπαστεργίου στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ,πραγματοποίησε μέσα στο καλοκαίρι ο Δήμαρχος Τρικάλων κ Δημ.Παπαστεργίου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης,σύμφωνα με έγκυρες πηγές της  ΤrikkiPress.


Αντικείμενο των συζητήσεων,ήταν η πιθανότητα συνεργασίας στις εκλογές του Μαΐου με το συνδυασμό Τρίκαλα Συμπολιτεία η ακόμη και με συγκεκριμένα πρόσωπα του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ.

Η συνάντηση είχε προετοιμαστεί από τους λεγόμενους λοχαγούς της ομάδας Λάππα, που βρίσκονται σε επαφή με το περιβάλλον του Δημάρχου πολύ καιρό πριν, προσδοκώντας σύμπλευση και συμμαχία.

Παρ`όλα αυτά, η προς το παρών διάσπαση του χώρου και η αντίδραση του επικεφαλής, σε κάθε συνεργασία με τον κ. Παπαστεργίου, φοβούμενος την πλήρη απορρόφηση και την εξαΰλωση της παράταξης του, υπονομεύουν κάθε κίνηση.

Πάντως οι δύο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφή,χωρίς να αποκλείουν άλλες μορφές συνεργασίας,ακόμη και μετεκλογικής.

Φυσάει ανάποδα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή