Ευχές στον Δημήτρη Παπαστεργίου από τους δύο Μητροπολίτες Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη και απόδοση συγχαρητηρίων από τους δύο Μητροπολίτες του Νομού Τρικάλων, δέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επανεκλεγ Εθιμοτυπική επίσκεψη και απόδοση συγχαρητηρίων από τους δύο Μητροπολίτες του Νομού Τρικάλων, δέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επανεκλεγ Rating: 0

Ευχές στον Δημήτρη Παπαστεργίου από τους δύο Μητροπολίτες

Ευχές στον Δημήτρη Παπαστεργίου από τους δύο Μητροπολίτες

Εθιμοτυπική επίσκεψη και απόδοση συγχαρητηρίων από τους δύο Μητροπολίτες του Νομού Τρικάλων, δέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επανεκλεγείς Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, δέχθηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Τρικκαίων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Αμφότεροι συγχάρηκαν τον κ. Παπαστεργίου για την επανεκλογή του, με τον Δήμαρχο να εκφράζει τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη αυτή, τονίζοντας την ανάγκη συνέχισης της συνεργασίας, προς όφελος της τρικαλινής κοινωνίας στο σύνολό της.

Η ολιγόλεπτη συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης και παρεμβάσεών της σε ζητήματα καθημερινότητας.

Τους δύο Μητροπολίτες συνόδευε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ενώ παρέστησαν και οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ.κ. Σοφία Αλεστά και Κώστας Ψύχος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή