Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια στο Επιμελητήριο Reviewed by Momizat on . Tο Επιμελητήριο Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υ Tο Επιμελητήριο Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υ Rating: 0

Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια στο Επιμελητήριο

Ημερίδα για τα «κόκκινα» δάνεια στο Επιμελητήριο

Tο Επιμελητήριο Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που πλήττει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους κλάδους της μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία TITANAS, ημερίδα ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων που βρίσκονται σε πιστωτική ασφυξία.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου (19:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων (Βενιζέλου 1).
Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο κ. Νικόλαος Μπαλλής, Οικονομολόγος ΑΣΟΕΕ.
Θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν:
– Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου για τον Νομό 4307/2014 και την τροποποίηση του για επιχειρηματικά μη εξυπηρετούμενα Δάνεια.
– Κανονιστική διαδικασία για τα επιχειρηματικά μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και επεξήγηση για τις βιώσιμες επιχειρήσεις και τον τρόπο χαρακτηρισμού μη βιώσιμου τοξικού χρέους και τους τρόπους διαγράφης κατά το νομοσχέδιο.
– Πιστοποιητικά Πιστοληπτικής Διαβάθμισης.
– Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Κώδικα Δεοντολογίας Ν.4224/2013 καθώς και την τροποποίηση του.
– Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Ν.4161/2013 καθώς και την τροποποίηση του στον 4336/2015.
– Hedge Fund τύπου Distressed Securities: Κεφάλαια που αγοράζουν μετοχές, δικαιώματα και παλαιά δάνεια από εταιρείες που αντιμετωπίζουν ενδεχόμενη χρεοκοπία.
– Επεξήγηση Νομοθετικού Πλαισίου του Ν.4354/2015 καθώς και την τροποποίηση του.
– Διασφάλιση Περιουσίας καθώς και εκκαθάριση Περιουσίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή