ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου σε γραφεία εφημερίδας – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί Reviewed by Momizat on . Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία  εφημερίδας στην πολιτεία του Μέριλαντ  των ΗΠΑ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Μέχρι στιγ Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία  εφημερίδας στην πολιτεία του Μέριλαντ  των ΗΠΑ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Μέχρι στιγ Rating: 0

ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου σε γραφεία εφημερίδας – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

ΗΠΑ: Εισβολή ενόπλου σε γραφεία εφημερίδας – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία  εφημερίδας στην πολιτεία του Μέριλαντ  των ΗΠΑ, όταν άγνωστος εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα   με διεθνή μέσα ενημέρωσης υπάρχουν, τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Η επίθεση σημειώθηκε στην αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Capital Gazzete στην Αννάπολις, όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης ανακοίνωσε ότι δυνάμεις της έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Όπως  ανακοίνωσε  το γραφείο του σερίφη, έχει συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες  για την ταυτότητά του, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Για το αιματηρό περιστατικό ενημερώθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Η Capital Gazette είναι μία από τις πιο παλιές εφημερίδες της περιοχής και βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Baltimore Sun.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή