Ηταν κάποτε το ΠΑΣΟΚ με τις εκδηλώσεις του… Reviewed by Momizat on . Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να δείξει ότι κάτι κινείται, αλλά, όσο να πεις, ελάχιστοι έμειναν. Και συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Καλαμπάκα, παρουσία της ευρωβουλευτίνα Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να δείξει ότι κάτι κινείται, αλλά, όσο να πεις, ελάχιστοι έμειναν. Και συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Καλαμπάκα, παρουσία της ευρωβουλευτίνα Rating: 0

Ηταν κάποτε το ΠΑΣΟΚ με τις εκδηλώσεις του…

Ηταν κάποτε το ΠΑΣΟΚ με τις εκδηλώσεις του…

Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να δείξει ότι κάτι κινείται, αλλά, όσο να πεις, ελάχιστοι έμειναν. Και συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Καλαμπάκα, παρουσία της ευρωβουλευτίνας, Εύας Καϊλή. Γενικά, ήταν η πρώτη εκδήλωση με επικεφαλής στη θέση του γραμματέα της ΝΕ, τον Θωμά Χαχάμη. Ειδικά, το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει πια. Και φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος χώρος,με πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος απότον Γ. Παπανδρέου, βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Θεωρητικά, συγκεντρώθηκαν κάποιοι που έτσι κι αλλιώς δεν έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Όμως, και το ΠΑΣΟΚ έφυγε από… το ΠΑΣΟΚ και ο κόσμος το εγκατέλειψε, αναζητώντας αριστερή προοπτική.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Στην ομιλία της η κ. Καϊλή επεσήμανε πως θα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι, για να επιστρέψει ο κόσμος ξανά στο κίνημα και να δημιουργηθεί μια παράταξη νίκης που θα δίνει όραμα και προοπτική. Είναι ανάγκη να ανασυγκροτηθούν οι δυνάμεις και να δοθούν κοινοί αγώνες με γνώμονα την ”επόμενη μέρα”. Ο κόσμος θα απογοητευθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον δεν θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και όσα έχει εξαγγείλει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η παρέμβαση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Σ. Ζαρμπαλά, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Ακολούθησαν τοποθετήσεις στελεχών και πολιτών. Φανερό ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου και η αγωνία του για τις μελλοντικές εξελίξεις, τόσο για το κίνημα, όσο και για τη χώρα».
pasok3 pasok1 pasok2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή