Η γρίπη έκλεισε ολόκληρο σχολείο στο Σέσκλο Μαγνησίας Reviewed by Momizat on . Ενα ολόκληρο σχολείο ερήμωσε από τον ιό της γρίπης, που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Οι 76 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σέσκλου κρεβατώθηκαν ομα Ενα ολόκληρο σχολείο ερήμωσε από τον ιό της γρίπης, που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Οι 76 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σέσκλου κρεβατώθηκαν ομα Rating: 0

Η γρίπη έκλεισε ολόκληρο σχολείο στο Σέσκλο Μαγνησίας

Η γρίπη έκλεισε ολόκληρο σχολείο στο Σέσκλο Μαγνησίας

Ενα ολόκληρο σχολείο ερήμωσε από τον ιό της γρίπης, που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Οι 76 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σέσκλου κρεβατώθηκαν ομαδικώς με συμπτώματα γρίπης και χθες δεν πήγε ούτε ένας για μάθημα.

Πρόκειται για ένα πρωτοφανές στα χρονικά της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας περιστατικό, να αρρωστήσει όλο το σχολείο και να μην πάει ούτε ένας μαθητής για μάθημα! Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Ανοιξαν τις πόρτες του σχολείου, αλλά ούτε ένας μαθητής δεν μπήκε στο προαύλιο για την καθιερωμένη προσευχή, ούτε ένας δεν βρέθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας.

Οι δάσκαλοι απέμειναν να κοιτούν το άδειο από μαθητές σχολείο και ενημέρωσαν για το συμβάν τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Οι απώλειες του μαθητικού δυναμικού από τις αίθουσες διδασκαλίας φθάνουν το 30% – 40%, καθώς πολλοί μαθητές κολλούν τον ιό και κρεβατώνονται. Το ομαδικό όμως συμβάν στο Δημοτικό Σχολείο Σέσκλου είναι πρωτοφανές.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή