«Η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες. Όσοι δεν τους σέβονται ανήκουν σε άλλες εποχές» -του Χρήστου Μπουλούμπαση Reviewed by Momizat on . «Τρεις μήνες πριν τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών αυτοδιοικητικοί με σαφέστατο ασυμβίβαστο και κώλυμα εκλογιμότητας κρύβονται πίσω από την αδιαφορία και την «Τρεις μήνες πριν τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών αυτοδιοικητικοί με σαφέστατο ασυμβίβαστο και κώλυμα εκλογιμότητας κρύβονται πίσω από την αδιαφορία και την Rating: 0

«Η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες. Όσοι δεν τους σέβονται ανήκουν σε άλλες εποχές» -του Χρήστου Μπουλούμπαση

«Η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες. Όσοι δεν τους σέβονται ανήκουν σε άλλες εποχές» -του  Χρήστου Μπουλούμπαση

«Τρεις μήνες πριν τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών αυτοδιοικητικοί με σαφέστατο ασυμβίβαστο και κώλυμα εκλογιμότητας κρύβονται πίσω από την αδιαφορία και την αγνόησή τους όσων γνωρίζουν τη νομοθεσία ή πίσω από την άγνοια της νομοθεσίας των υπόλοιπων συνδημοτών τους. Ελπίζουν δε, και ζουν με την αγωνία, ότι δεν θα βρεθεί κάποιος συνδημότης τους να κάνει ένσταση και να δρομολογηθεί έτσι η εφαρμογή της νομοθεσίας. Σε κάθε περίπτωση οι εν λόγω «αναντικατάστατοι» αυτοδιοικητικοί παραπλανούν ένα μικρό μέρος της κοινωνίας, ικανό όμως, να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την πραγματική θέληση των δημοτών και να βάλει σε περιπέτειες τον δήμο και τους δημότες αφού, αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. 
Συνδημότισσες, συνδημότες, τώρα που η παρούσα δημοτική αρχή ημέρα με την ημέρα καταρρέει, τώρα που η παρούσα δημοτική αρχή εγκαταλείφθηκε και εγκαταλείπεται ημέρα με την ημέρα στους ελάχιστους καλοπληρωμένους εκφραστές της, ας συστρατευτούμε με μια από τις καθαρές υποψηφιότητες και, στη συνέχεια, όλοι μαζί ας διαμορφώσουμε ένα αραγές μέτωπο δυνάμεων για την ανάδειξη και τη λειτουργία μιας νέας Αρχής στον Δήμο Φαρκαδόνας. Μιας Αρχής που θα σέβεται τον εαυτό της και τους δημότες της, μιας Αρχής που θα έχει πραγματικό όραμα και θα δώσει χειροπιαστή ελπίδα στον τόπο. Το χρωστάμε σε εμάς που κατοικούμε στον Δήμο Φαρκαδόνας, το χρωστάμε στους νέους που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τον τόπο τους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή