Η “Εβδομάδα των Παθών” … για την Καλαμπάκα και η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης Reviewed by Momizat on . Την ώρα που η Αμάλ έφερε τα πάνω κάτω στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα : αλλαγή συσχετισμών στο Δημοτικό Συμβούλιο , αποδοκιμασίες Σύρ Την ώρα που η Αμάλ έφερε τα πάνω κάτω στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα : αλλαγή συσχετισμών στο Δημοτικό Συμβούλιο , αποδοκιμασίες Σύρ Rating: 0

Η “Εβδομάδα των Παθών” … για την Καλαμπάκα και η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η “Εβδομάδα των Παθών” … για την Καλαμπάκα και η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την ώρα που η Αμάλ έφερε τα πάνω κάτω στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Καλαμπάκας και συγκεκριμένα : αλλαγή συσχετισμών στο Δημοτικό Συμβούλιο , αποδοκιμασίες Σύριζα και ΚΙΝΑΛ κατά του δημάρχου , παρέμβαση του Δεσπότη , παρεμβάσεις φορέων και χίλια δυο άλλα.

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η μοναδική παράταξη που πέρασε “αβρόχοις ποσί” την καταιγίδα που έφερε η Αμάλ , είναι η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η μετριοπαθής και συνετή στάση του Λευτέρη Αβραμόπουλου και της δημοτικής του ομάδας ήταν αυτά που μέτρησαν στον τελικό απολογισμό.

Καλά μην περιμένετε ο Αβραμόπουλος να γίνει Πελετίδης αλλά από κάποιους άλλους που αλληθωρίζουν πότε από εδώ και πότε από εκεί , τα πάει περίφημα.

Το πρώτο “crash test” , αυτό με την Αμάλ , το πέρασε με επιτυχία !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή