Στα Τρίκαλα η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου υποψήφια στις εκλογές Reviewed by Momizat on . Η Μυρσίνη θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με την «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» Υποψήφια στις εκλογές του Μα Η Μυρσίνη θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με την «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» Υποψήφια στις εκλογές του Μα Rating: 0

Στα Τρίκαλα η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου υποψήφια στις εκλογές

Στα Τρίκαλα η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου υποψήφια στις εκλογές

Η Μυρσίνη θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με την «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή»

Τρίκαλα – Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου υποψήφια στις εκλογές

Υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου θα είναι η Μυρσίνη Μητροπάνου, κόρη του αξέχαστου ερμηνευτή, Δημήτρη Μητροπάνου.

Η Μυρσίνη Μητροπάνου θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα με την «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή».

Η Μυρσίνη Μητροπάνου είναι φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (ΕΑΑΚ).

Σχόλια (1)

  • Μητσάρας

    Ο πατέρας της ήταν αγαπητός όχι μόνο ως τραγουδιστής και άνθρωπος αλλά κυρίως γιατί απέφευγε τις προσκλήσεις να είναι υποψήφιος…δήμαρχος

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή