Η συνέχεια των αγώνων, μόνη απάντηση στη συνέχεια του κράτους! Reviewed by Momizat on . Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις συνεχίζονται. Μόνη εγγύηση για το "πάγωμα" και την αποτροπή τους αποτελούν οι μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργα Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις συνεχίζονται. Μόνη εγγύηση για το "πάγωμα" και την αποτροπή τους αποτελούν οι μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργα Rating: 0

Η συνέχεια των αγώνων, μόνη απάντηση στη συνέχεια του κράτους!

plistiriasmoi
Οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις συνεχίζονται. Μόνη εγγύηση για το “πάγωμα” και την αποτροπή τους αποτελούν οι μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των ανέργων και των ανθρώπων που δεν ανέχονται την κοινωνική καταστροφή και την εξαθλίωση του λαού μας.

Όπως την προηγούμενη βδομάδα, αλλά και εδώ και μήνες, συλλογικότητες και αγωνιστές, έχει αποδειχθεί πως μπορούμε να αποτρέπουμε την υλοποίηση της ληστείας πρώτης κατοικίας λαϊκών οικογενειών, πως μπορούμε με ενότητα, συνέχεια, συνέπεια και μαχητικότητα να στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο, πως μπορούμε με δεσμούς ταξικής αλληλεγγύης να κερδίζουμε μάχες!

Καλούμε τον κόσμο της εργασίας, τη νεολαία, συλλογικότητες, σωματεία, κινήματα αλληλεγγύης και κάθε ενεργό πολίτη, σε μαζική και δυναμική συγκέντρωση στα Δικαστήρια της πόλης μας, την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 3:30 μμ , ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή