«Η Ταυτότητα της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας» Reviewed by Momizat on . Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διάλεξη, σε αίθουσα της Σχολής, από τον Υπτγο ε.α. κύριο Δημήτριο Σμοκοβίτη Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αρι Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διάλεξη, σε αίθουσα της Σχολής, από τον Υπτγο ε.α. κύριο Δημήτριο Σμοκοβίτη Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αρι Rating: 0

«Η Ταυτότητα της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας»

«Η Ταυτότητα της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας»

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διάλεξη, σε αίθουσα της Σχολής, από τον Υπτγο ε.α. κύριο Δημήτριο Σμοκοβίτη Διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τέως καθηγητή ΣΣΕ και ΣEΘΑ, με θέμα «Η Ταυτότητα της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας».

Σκοπός της διάλεξης ήταν η ενημέρωση των Στελεχών και των Σπουδαστών στη σχέση Στρατιωτικού Θεσμού και Ευρύτερης Κοινωνίας, στην οργάνωση και ένταξη του Στρατού ως κοινωνικού θεσμού στα πλαίσια συγκεκριμένων κοινωνικών συστημάτων, καθώς και την προσπάθεια ένταξης της Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας στον ευρύτερο επιστημονικό και κοινωνικό κόσμο.

 Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

DSCN3699-2 DSCN3712-2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή