"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.1 C
Trikala

Θεσσαλία: «Δεν έχουμε πάρει αποζημιώσεις» καταγγέλλει ο αγρότης και αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού «ΘΕΣ ΓΗ»

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Σας ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάτε, μας έχουν ξεχάσει όμως οι διοικούντες. Είμαστε στον μεγαλύτερο κάμπο της Ελλάδας, την Θεσσαλία, και όπως βλέπετε είμαστε έτοιμοι για ιχθυοκαλλιέργεια. Τα χωράφια είναι πλημμυρισμένα, έχουν πολύ νερό και δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά», είπε αρχικά.

Πότε θα έρθει η παραγωγή στα φυσιολογικά επίπεδα; Σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτου, «σε τουλάχιστον 2 χρόνια. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να φύγουν τα νερά αλλά δεν ξέρουμε τι διαχείριση χρειάζονται μετά για να μπορέσουμε να μπούμε να καλλιεργήσουμε. Κατά την εκτίμησή μας, κάποια χωράφια θα αρχίσουν να καλλιεργούνται, όχι όμως στην περιοχή μας, (σ.σ. στο Καστρί Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή). Εμείς θέλουμε τουλάχιστον 3-5 χρόνια για να μπούμε να καλλιεργήσουμε».

«Φυσικά δεν έχουμε πάρει αποζημιώσεις. Πολύ λίγοι πήραν από την αρωγή το διχίλιαρο απλά το διχίλιαρο μπροστά στις εκατοντάδες ευρώ που είναι η περιουσία μας, είναι αμελητέο ποσό. Δεν έχουμε πάρει τίποτα. Σε εμάς θέλουν να έρθουν να κάνουν έλεγχο. Έχουμε κάνει αιτήσεις στον ΕΛΓΑ», τόνισε κλείνοντας.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης