Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η έναρξη των μαθημάτων αυτοάμυνας!!! Reviewed by Momizat on .   Το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα μαθήματα αυτοάμυνας που συνδιοργανώνονται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων   Το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα μαθήματα αυτοάμυνας που συνδιοργανώνονται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Rating: 0

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η έναρξη των μαθημάτων αυτοάμυνας!!!

aytoamyna 2

 

Το Σάββατο 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το πρώτο από τα μαθήματα αυτοάμυνας που συνδιοργανώνονται από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, την Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων και τον εκπαιδευτή του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητές Τρικάλων , κο Πάνο Κερασοβίτη. Στην πρώτη μας συνάντηση  αναπτύχθηκε περισσότερο το θεωρητικό κομμάτι από τον κο Στέφανο Λιατόπουλο, πρόεδρο και εκπαιδευτή της KAPAP ACADEMY HELLAS, όπου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πώς μπορεί κάποιος με απλούς τρόπους να αυτοπροστατευτεί, έτσι ώστε να αποφύγει την επίθεση. Να μην μπει καν στην θέση του θύματος ακριβώς γιατί θα έχει ‘προλάβει’ την συμπλοκή.

aytoamyna

 

Στην συνέχεια εξηγήθηκαν κάποιες απλές τεχνικές αυτοάμυνας οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια μιας επίθεσης που δεν μπορεί να αποφευχθεί  και ξεκίνησε το πρακτικό κομμάτι των μαθημάτων, το οποίο και θα συνεχιστεί στη δεύτερη συνάντηση από τον κο Πάνο Κερασοβίτη . Ευχαριστούμε θερμά τον κο Λιατόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του στο πρώτο μάθημα, το οποίο παρακολούθησαν όλες οι εκπαιδευόμενες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή