"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26 C
Trikala

Ιδού ο νέος πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. – Μόνο ο Κουτσονάσιος θα σώσει την “επάρατη δεξιά”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τη ΝΔ ορίστηκε Πρόεδρος στην ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων ο Κουτσονάσιος Ιωάννης.

 Πρωταρχικός σκοπός του νέου προέδρου είναι να μη διαλύσει τη ΝΔ .

Βέβαια, η Νέα Δημοκρατία είναι “κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα”, θα τους ενώσει όμως ο Κουτσονάσιος και θα γίνουν όλοι μια γροθιά.

Η υποψηφιότητά του για την προεδρία ήταν η μοναδική υποψηφιότητα.

Δεύτερος υποψήφιος δεν υπήρχε, αλλά, αν υπήρχε, θα ψήφιζε κι αυτός Γιάννη Κουτσονάσιο, γιατί μιλάμε για προσωπικότητα που εμφανίζεται μια φορά στα χίλια χρόνια.

Βέβαια δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι πρόεδρος στη ΝΔ αφού το παιχνίδι παίζεται από τα πολιτικά γραφεία.

Είναι κάπως δύσκολο για την Τρικαλινή κοινωνία -του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια- να αντιληφθεί πως έγινε πρόεδρος ο Κουτσονάσιος.

Τώρα καλείται να τα βγάλει πέρα και με τους πρώην προέδρους Ντίνο Κοτρώνη, Μιχάλη Μπαγιώτη, Κωστα Τρέλη και Nίνο Μουζακιάρη με τους οποίους είχε υπέροχες σχέσεις.
Ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουτσονάσιος ανέφερε τα εξής: 

‘’ Ευχαριστώ τον κ. Κονταδάκη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αναθέτοντας καθήκοντα Προέδρου στην ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων.Υπηρετώ την μεγάλη παράταξη της ΝΔ  από διάφορες θέσεις ευθύνης από το 1996. Από την νέα θέση θα συνεργαστώ με όλους ώστε να αναδείξουμε το σημαντικό έργο της κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη’’.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή trikkipress κόψε το λιβάνισμα με τον Κουτσονάσιο..με τον μήνα σε πληρώνει η με το δημοσίευμα?Θα μας χαζέψεις? Θα μας βγάλεις τον Κουτσονάσιο και ως σωτήρα της ΝΔ? πλάκα μας κάνεις..?

  2. Ο Κουτσονάσιος είναι σαν τον Χότζα που καβαλούσε τον γάιδαρο ανάποδα και μετά έψαχνε να βρει που χάθηκε το κεφάλι του γαϊδάρου…

  3. Θα χορτάσουμε απ οτι φαινεται σοβαρο πολιτικο λόγο , επιχειρήματα, προτάσεις, αντίλογο και σκέψη !!δε θ αφήσει χορό για χορό , selfie για selfie , φολκλόρ για φολκλόρ .

  4. Μπράβο Γιάννη, μεγάλε ηγέτη των Τρικαλινών δεξιών! Να σε δούμε και αρχηγό της ΝΔ! Δεν νομίζω να είναι καλύτερος ο Μητσοτάκης..

  5. Ο ΠΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΈΔΕΙΞΕ ΔΕΊΓΜΑΤΑ ΣΤΟ Κ. Υ. ΠΥΛΗΣ ΠΡΌΣΦΑΤΑ, 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ Κ. Υ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΈΞΩ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΉ ΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΤΖΗ, ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΆ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΕΝΩΤΙΚΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης