Ισπανία: Οδηγός τρένου άφησε 100 επιβάτες στα μισά της διαδρομής επειδή… έληξε η βάρδια του Reviewed by Momizat on . Ένας οδηγός τρένου στην Ισπανία θεώρησε απόλυτα λογικό να αφήσει στην μέση της διαδρομής 109 επιβάτες επειδή όπως δήλωσε ο ίδιος είχε τελειώσει η βάρδια του! Το Ένας οδηγός τρένου στην Ισπανία θεώρησε απόλυτα λογικό να αφήσει στην μέση της διαδρομής 109 επιβάτες επειδή όπως δήλωσε ο ίδιος είχε τελειώσει η βάρδια του! Το Rating: 0

Ισπανία: Οδηγός τρένου άφησε 100 επιβάτες στα μισά της διαδρομής επειδή… έληξε η βάρδια του

Ισπανία: Οδηγός τρένου άφησε 100 επιβάτες στα μισά της διαδρομής επειδή… έληξε η βάρδια του

Ένας οδηγός τρένου στην Ισπανία θεώρησε απόλυτα λογικό να αφήσει στην μέση της διαδρομής 109 επιβάτες επειδή όπως δήλωσε ο ίδιος είχε τελειώσει η βάρδια του!

Το βράδυ της Τρίτης ένα τρένο αναχώρησε από την Σανταντέρ για τη Μαδρίτη. Δύο ώρες όμως αργότερα σταμάτησε έξω από το χωριό Οσόρνο.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε για το συμβάν: «Ο οδηγός είπε ότι είχε τελειώσει η βάρδιά του και δεν υπήρχε αντικαταστάτης, οπότε σταμάτησε το τρένο και αποβιβάστηκε». 

Ενας από τους 109 εγκαταλελειμμένους επιβάτες ανέφερε στην El Diario Montanes ότι τους ανακοίνωσαν πως το τρένο σταμάτησε για τεχνικούς λόγους. «Δεκαπέντε λεπτά αργότερα μας ενημέρωσαν ότι ο οδηγός είχε αποφασίσει για τη στάση, επειδή είχε τελειώσει η βάρδιά του», πρόσθεσε.

Κάποιοι που κατευθύνονταν σε κοντινούς προορισμούς κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με λεωφορείο, όμως οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να περιμένουν περίπου δύο ώρες, προκειμένου να φτάσει το λεωφορείο που θα τους πήγαινε στη Μαδρίτη.

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Renfe ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το θέμα και απολογήθηκε στους επιβάτες, στους οποίους θα επιστραφούν τα χρήματα που είχαν δώσει για το εισιτήριο. Εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων δήλωσε ότι ο οδηγός είχε κάνει αίτημα αντικατάστασης, αλλά δεν έστειλαν άτομο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή