Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ΑΦΑΓΩΤΗ; Reviewed by Momizat on . Hλίας Βλαχογιάννης πρώην βουλευτής ΝΔ : Να είσαι Πρωθυπουργός και αρχηγός ενός διχασμένου κόμματος....Να έχεις την αριστερή πλατφόρμα,που στόχο έχει την ...εισβ Hλίας Βλαχογιάννης πρώην βουλευτής ΝΔ : Να είσαι Πρωθυπουργός και αρχηγός ενός διχασμένου κόμματος....Να έχεις την αριστερή πλατφόρμα,που στόχο έχει την ...εισβ Rating: 0

Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ΑΦΑΓΩΤΗ;

vlaxogiannis_antamwma_vlaxwn

Hλίας Βλαχογιάννης πρώην βουλευτής ΝΔ : Να είσαι Πρωθυπουργός και αρχηγός ενός διχασμένου κόμματος….Να έχεις την αριστερή πλατφόρμα,που στόχο έχει την …εισβολή στην Τράπεζα της Ελλάδος και την ….απαλλοτρίωση των διαθέσιμων ,για να …στηρίξει το εγχείρημα της επιστροφής στη δραχμή….

Και παράλληλα να διαβεβαιώνει ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ και οι συν αυτω ,ότι στηρίζουν την κυβέρνηση και ΔΕΝ τίθεται θέμα ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ….

Την αντιπολιτευση να πιστεύει ότι είναι πατριωτικό καθήκον να ψηφίσει τη συμφωνια ,αλλά η κυβέρνηση να τους θεωρεί ως απαραίτητους…..ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ……Έτσι ώστε και η συμφωνία ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ και η κυβέρνηση ΔΕΝ χάνει τη ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ….Και εξακολουθεί να κυβερνά….

Πως σας φαινονται ολα αυτα;

Μηπως ο ΤΣΙΠΡΑΣ παγιδεύει την αντιπολιτευση,σε ….αγαστή συμφωνία με την εσωτερική του αντιπολιτευση , ώστε να έχει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ΑΦΑΓΩΤΗ;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή