"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.8 C
Trikala

Καλαμπάκα – Παιδάκια θετικά σε covid19 στον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Άγιος Βησσαρίων»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας να ενημερώσουμε τους δημότες μας γύρω από τα κρούσματα COVID-19 στην πόλη μας και μετά τη σημερινή επικοινωνία που είχαμε με την κ. Νάτσινα, υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στο Νομό Τρικάλων,…θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι κατόπιν της εξέτασης των δειγμάτων που ελήφθησαν από τα παιδιά του τμήματος που βρέθηκε το πρώτο κρούσμα, δύο ακόμη εξ αυτών βρέθηκαν θετικά.
Ως εκ τούτου, παραβλέποντας το γεγονός ότι σήμερα είναι Κυριακή και στο πλαίσιο των χθεσινών οδηγιών, μετέβη άμεσα στην Καλαμπάκα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Τρικάλων, φυσικά παρουσία της κ. Νάτσινακαι έλαβαν δείγματα και από τα παιδιά του δεύτερου τμήματος.
Τα εν λόγω αποτελέσματα αναμένονται μέχρι αύριο.Υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν όσα ανακοινώσαμε χθες, σχετικά με την κατ’ οίκον παραμονή και καραντίνα τόσο των παιδιών όσο και των εκπαιδευτικών του βρεφονηπιακού σταθμού «Άγιος Βησσαρίων».
Επιπλέον καλό θα ήταν και οι γονείς των παιδιών που βρέθηκαν θετικά να είναι επιφυλακτικοί και να παραμείνουν στις οικίες τους.

Παρακαλούμε τους δημότες να δείξουν την απαραίτητη υπευθυνότητα και προσοχή, και με υπομονή θα ξεπεράσουμε τη μεγάλη αυτή δυσκολία. Ας προσπαθήσουμε όλοι να σταματήσουμε την περαιτέρω διασπορά του ιού.
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας
Γεώργιος Θώμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης