Καλαμπάκα: Στο σφυρί ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας αντί 3,6 εκ ευρώ Reviewed by Momizat on . Η οικονομική κρίση πλήττει ολοένα και περισσότερο την περιοχή της Καλαμπάκας η οποία, αξίζει να σημειωθεί, διαθέτει περισσότερες από 40 ξενοδοχειακές μονάδες. Π Η οικονομική κρίση πλήττει ολοένα και περισσότερο την περιοχή της Καλαμπάκας η οποία, αξίζει να σημειωθεί, διαθέτει περισσότερες από 40 ξενοδοχειακές μονάδες. Π Rating: 0

Καλαμπάκα: Στο σφυρί ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας αντί 3,6 εκ ευρώ

Καλαμπάκα: Στο σφυρί ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας αντί 3,6 εκ ευρώ

Η οικονομική κρίση πλήττει ολοένα και περισσότερο την περιοχή της Καλαμπάκας η οποία, αξίζει να σημειωθεί, διαθέτει περισσότερες από 40 ξενοδοχειακές μονάδες.

Παρά το ολοένα αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς τα Μετέωρα που αποτελούν έναν μοναδικό παγκόσμιο προορισμό, τα ξενοδοχεία της περιοχής αδυνατούν να κρατήσουν τους επισκέπτες στον τόπο τους, έστω και για μια νύχτα, λόγω του περιορισμένου τουριστικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η ίδια η πόλη της Καλαμπάκας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, ότι μια εξαιρετική μονάδα της περιοχής, όπως είναι το ξενοδοχείο «Αντωνιάδης», πληρώνει το βαρύ τίμημα της οικονομικής δυσπραγίας και σύμφωνα με πληροφορίες του thessalieconomy.gr οδηγείται σε πλειστηριασμό, από την τράπεζα Πειραιώς, για οφειλές από δάνεια.

Πιο συγκεκριμένα πλειστηριάζεται το σύνολο της ξενοδοχειακής εγκατάστασης της εταιρείας ΜΙΧ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Α.Ε-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που περιλαμβάνει τρία ενιαία κτίρια συνολικού εμβαδού 3.907 τ.μ. με 98 δωμάτια με 174 κλίνες.

 

Ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου θα γίνει στις 18 Απριλίου 2018 στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας. Ως τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί  το ποσό των 3.600.000 ευρώ.

 

Thesssaliaeconomy.gr Λ.Ε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή