Κανονικά οι παραλαβές και η εκκόκκιση βαμβακιού στο εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το βράδυ της Παρασκευής προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά στο ξηραντήριο της ΕΑΣ Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι η οποία κατασβήστηκε ελάχιστη ώρα μετά με συντονισμένες ε Το βράδυ της Παρασκευής προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά στο ξηραντήριο της ΕΑΣ Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι η οποία κατασβήστηκε ελάχιστη ώρα μετά με συντονισμένες ε Rating: 0

Κανονικά οι παραλαβές και η εκκόκκιση βαμβακιού στο εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ Τρικάλων

Κανονικά οι παραλαβές και η εκκόκκιση βαμβακιού στο εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ Τρικάλων

Το βράδυ της Παρασκευής προκλήθηκε μικρής έκτασης φωτιά στο ξηραντήριο της ΕΑΣ Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι η οποία κατασβήστηκε ελάχιστη ώρα μετά με συντονισμένες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εργαζομένων της Ένωσης.

Το ξηραντήριο αποτελεί μια ανεξάρτητη μονάδα η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκκόκκιση και τις παραλαβές βάμβακος που πραγματοποιούνται σε διαφορετικό χώρο, οπότε δεν παρακωλύθηκαν ούτε οι παραλαβές ούτε η εκκόκκιση βάμβακος που πραγματοποιήθηκε κανονικά αμέσως μετά την κατάσβεση της φωτιάς.

Η ΕΑΣ Τρικάλων ήδη από την περασμένη εκκοκκιστική περίοδο επένδυσε σε προηγμένα συστήματα πυρανίχνευσης που εγγυώνται την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του εκκοκκιστηρίου.

Ως εκ τούτου, οι παραλαβές βαμβακιού, στο εκκοκκιστήριο της ΕΑΣ Τρικάλων θα διεξαχθούν κανονικά σήμερα Σάββατο

Η ΕΑΣ Τρικάλων ευχαριστεί της Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων για την άμεση παρέμβαση και αντιμετώπιση της φωτιάς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή