"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Κλειστός λόγω εργασιών αναβάθμισης ο ζωολογικός κήπος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι ο γνωστός ως ζωολογικός κήπος της πόλης παραμένει κλειστός από σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024. Οι εργασίες αναβάθμισης του χώρου στο πλαίσιο της πλήρους αναμόρφωσης του λόφου Προφήτη Ηλία περιλαμβάνουν πλήθος αλλαγών στον χώρο. Μάλιστα ο χώρος που φιλοξενούσε τον ζωολογικό κήπο μετονομάζεται σε Πάρκο Ενδημικής Χλωρίδας & Πανίδας. Σε αυτό

Α. Δημιουργείται Πάρκο Ενδημικής Χλωρίδας στον υπάρχοντα χώρο Forest Park (πρώην ζωολογικό κήπο).
Β. Περιλαμβάνεται κτήριο υποδοχής Info Point, πλατώματα, βοτανικό κήπο με θερμοκήπιο και εκπαιδευτικό – βιωματικό κήπο, σημεία συνάντησης, αναψυκτήριο, πυροφυλάκιο, λίμνη με υδροχαρή φυτά, λαβύρινθο, κιόσκι, νέο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Ολες οι κατασκευές θα γίνουν με υλικά που ταιριάζουν στο περιβάλλον, ενώ θα τοποθετηθούν και ειδικές ξύλινες κατασκευές για παιδιά.

Ολο το έργο για τον Προφήτη Ηλία έχει τον τίτλο «Παρεμβάσεις βελτίωσης του δημοσίου χώρου στον Δήμο Τρικκαίων Υποέργο 2: Ανάδειξη, προστασία και αναβάθμιση λόφου προφήτη Ηλία», με προϋπολογισμό 7.000.000 € (με ΦΠΑ) από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης και το ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού η εταιρεία «Ανταίος Κατασκευαστική Α.Ε.».

Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί η επαναλειτουργία του χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης