"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

RETZIAS

Με μεγάλη χαρά και τιμή, η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέλαβε την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου, στις κατηγορίες εφήβων–παίδων–νεανίδων- κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Ιουλίου 2015 σε διαδρομές της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων .

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μία από τις κορυφαίες ετήσιες ποδηλατικές διοργανώσεις Πανελλήνιου χαρακτήρα, που πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη φορά στην περιοχή μας, απόρροια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και άριστης σχέσης με την ομοσπονδία του αθλήματος .
podilata - antikes
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου είναι συνέχεια μιας σταθερής και διαρκούς προσπάθειας εκ μέρους της Περιφέρειας για την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας, προσφέροντας παράλληλα άμεσα οικονομικά οφέλη σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας .

Οι αγώνες αποτελούν μια ακόμα ευκαιρία ανάδειξης του Νομού Τρικάλων, με το φυσικό πλούτο που διαθέτει, ως ιδανικό αθλητικό και τουριστικό προορισμό. Η εμπειρία που πλέον έχει αποκομίσει η πόλη από προηγούμενες ανάλογου βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις και η δεδομένη στήριξη των Τρικαλινών που αγαπούν το ποδήλατο , εξασφαλίζουν όχι μόνο την επιτυχία της συγκεκριμένης αυτής διοργάνωσης, αλλά και μελλοντικών αθλητικών διοργανώσεων .

Τέλος εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους αθλητές ,τις αθλήτριες και τα στελέχη των ομάδων, τους γονείς και τους συνοδούς αλλά και τους επισκέπτες φιλάθλους, ευχόμενοι ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας.

Γραφείο Αθλητισμού
Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης