Κουμουτσάκος: Δεν γνώριζα για την πρόσληψη της πρώην συζύγου μου στη Βουλή Reviewed by Momizat on . Για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του στη Βουλή  επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Όπως είπε μιλώντας στο MEGA το πρω Για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του στη Βουλή  επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Όπως είπε μιλώντας στο MEGA το πρω Rating: 0

Κουμουτσάκος: Δεν γνώριζα για την πρόσληψη της πρώην συζύγου μου στη Βουλή

Κουμουτσάκος: Δεν γνώριζα για την πρόσληψη της πρώην συζύγου μου στη Βουλή

Για την πρόσληψη της πρώην συζύγου του στη Βουλή  επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

koumoutsakos-3456

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας, έχει χωρίσει συναινετικά εδώ και έναν χρόνο σημειώνοντας πως είχε και έχει ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία.

«Δεν είχα καμία γνώση ή εμπλοκή στις επαγγελματικές της αποφάσεις. Το θέμα δεν έχει καμία άλλη προέκταση» σημείωσε ο βουλευτής και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται «πρωταθλητής των fake news».

Στη συνέχεια, ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε πως «όταν πολιτεύεσαι ως εισαγγελέας, κυβερνάς ως κατηγορούμενος και αυτό ισχύει για όλα τα πολιτικά κόμματα» τονίζοντας την ανάγκη να μην δηλητηριάζεται άλλο ο δημόσιος διάλογος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή