Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι Reviewed by Momizat on . Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται κάθε λεπτό περνά για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην πολυκατοικία όπου διέμενε Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται κάθε λεπτό περνά για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην πολυκατοικία όπου διέμενε Rating: 0

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για το αγοράκι που έπεσε από το μπαλκόνι

Εξαιρετικά κρίσιμο θεωρείται κάθε λεπτό περνά για την εξέλιξη της υγείας του μικρού αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην πολυκατοικία όπου διέμενε με την οικογένειά του στο Ρέθυμνο.

Το αγοράκι, ηλικίας δύο ετών, κατά την πτώση του υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο του Ρεθύμνου όπου είχε αρχικά μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει όντας σε καταστολή και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το αγοράκι προέρχεται από οικογένεια Σύρων προσφύγων, ενώ οι αρχές διερευνούν με προσοχή και διακριτικότητα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι βρέθηκε στο κενό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή