Κυριάκος Μητσοτάκης από την παραλία του Βόλου: «Οι Έλληνες θα δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία» Reviewed by Momizat on . «Δεν εφησυχάζουμε, δε χαλαρώνουμε, πάμε να ψηφίσουμε πρώτα και μετά για μπάνιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργάνωση η ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας στην «Δεν εφησυχάζουμε, δε χαλαρώνουμε, πάμε να ψηφίσουμε πρώτα και μετά για μπάνιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργάνωση η ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας στην Rating: 0

Κυριάκος Μητσοτάκης από την παραλία του Βόλου: «Οι Έλληνες θα δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία»

Κυριάκος Μητσοτάκης από την παραλία του Βόλου: «Οι Έλληνες θα δώσουν ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία»

«Δεν εφησυχάζουμε, δε χαλαρώνουμε, πάμε να ψηφίσουμε πρώτα και μετά για μπάνιο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση που διοργάνωση η ΝΟΔΕ ΝΔ Μαγνησίας στην παραλία του Βόλου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δηλώσεις του επεσήμανε πως από τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του είναι η μείωση της φορολογίας για όλους, η δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες και η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας, καθώς -όπως τόνισε χαρακτηριστικά- οι πολίτες δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν με επιδόματα.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν στελέχη του κόμματος και οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ έφτασε στον χώρο στις 14.00 το μεσημέρι. Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένος στον εξωτερικό αλλά και στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή