Λάθος το timing από τη ΔΕΥΑΤ Reviewed by Momizat on . Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έργα και οι κακοτεχνίες της ΔΕΥΑΤ κατά τη πρόσφατη έντονη βροχόπτωση, δοκιμάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τις αντοχές των πολιτών Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έργα και οι κακοτεχνίες της ΔΕΥΑΤ κατά τη πρόσφατη έντονη βροχόπτωση, δοκιμάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τις αντοχές των πολιτών Rating: 0

Λάθος το timing από τη ΔΕΥΑΤ

Λάθος το timing από τη ΔΕΥΑΤ

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν τα έργα και οι κακοτεχνίες της ΔΕΥΑΤ κατά τη πρόσφατη έντονη βροχόπτωση, δοκιμάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τις αντοχές των πολιτών.

H επιλογή να ξεκινήσουν μεγάλης κλίμακας παρεμβάσεις στον αστικό ιστό τη συγκεκριμένη εποχή, αποδείχτηκε από τα γεγονότα λανθασμένη, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κακό προγραμματισμό και σχεδιασμό της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων. 

Η νέα κακοκαιρία που ενσκύπτει τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη περιοχή, επιτάσσει τα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ και οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, να προβούν άμεσα στις δέουσες ενέργειες.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή