Λάρισα: Κατασκευαστής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα Reviewed by Momizat on . Η αγάπη του για τα ζώα οδήγησε τον Λαρισαίο υδραυλικό, Βασίλη Τζιγκούρα να σκεφτεί τρόπους βοήθειας για ανάπηρων σκύλων. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο κ. Τζιγκούρ Η αγάπη του για τα ζώα οδήγησε τον Λαρισαίο υδραυλικό, Βασίλη Τζιγκούρα να σκεφτεί τρόπους βοήθειας για ανάπηρων σκύλων. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο κ. Τζιγκούρ Rating: 0

Λάρισα: Κατασκευαστής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα

Λάρισα: Κατασκευαστής αναπηρικών αμαξιδίων για ζώα

Η αγάπη του για τα ζώα οδήγησε τον Λαρισαίο υδραυλικό, Βασίλη Τζιγκούρα να σκεφτεί τρόπους βοήθειας για ανάπηρων σκύλων. Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο κ. Τζιγκούρας ανέφερε ότι η όλη ιδέα του ήρθε βλέποντας στο διαδίκτυο βίντεο με σκύλους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί και ο ίδιος με κατασκευές που μπορούν να βοηθήσουν ανάπηρα ζώα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και έφτιαξε ειδικά αμαξίδια για το σκοπό αυτό, τα οποία προσαρμόζονται στις διαστάσεις του κάθε ζώου. Ήδη ο κ. Τζιγκούρας συνεργάζεται με αρκετές φιλοζωικές οργανώσεις, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας, προωθώντας παράλληλα και τις διαδικασίες κατοχύρωσης της ευρεσιτεχνίας του.

ΕΡΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή