"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Λίμνη Πλαστήρα – “Πανδίων” Boutique Hotel & Suites

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το “ΠΑΝΔΙΩΝ MOUNTAIN RESORT HOTEL” στη Λίμνη Πλαστήρα (Λιμνη Πλαστηρα), είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων (****) που συνδυάζει το παραδοσιακό, το αρχοντικό και το μοντέρνο στυλ. Η λειτουργία του ξενοδοχείου ξεκίνησε το Μάρτιο του 2005 και κατασκευάστηκε από ιδιαίτερα φιλόξενους ανθρώπους, με ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα (Limni Plastira-Plastira Lake) και μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα.

Βρίσκεται στο πανοραμικό Νεοχώρι, πάνω στη Λίμνη Πλαστήρα (Λιμνη Πλαστηρα), και από τα μπαλκόνια του συνδυάζει θέα στο παραδοσιακό χωριό και την πανέμορφη λίμνη.

Το «ΠΑΝΔΙΩΝ MOUNTAIN RESORT HOTEL» αποτελεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα , καθώς συνδυάζει τα ιδιαίτερα και γοητευτικά χαρακτηριστικά της περιοχής, όπως τα γήινα χρώματα και τα φυσικά υλικά (πέτρα & ξύλο), με τις προσεγμένες εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες των χώρων, το υψηλού επιπέδου design, τον προσεγμένο φωτισμό, τα ξεχωριστά δωμάτια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης